Хотел Панорама
Спа комплекс в Сандански

За Комплекс Панорама

Хотел „ПАНОРАМА“ е разположен в парка на град Сандански.Градът е известен с лековитите минерални извори,а климатът е съчетание от беломорско течение и чист планински въздух от ПИРИН планина.Това прави известен САНДАНСКИ КАТО МЯСТО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,НЕ САМО У НАС А И В СВЕТА.

От хотел“ПАНОРАМА “ се отваря живописна гледка към града,парка и планината.

В региона се намират РОЖЕНСКИ МАНАСТИР,гр.МЕЛНИК, с.ЗЛАТОЛИСТ-храм на Преподобна Стойна,РУПИТЕ-храм на Ванга,САМУИЛОВА КРЕПОСТ, местността Попина лъка с живописен водопад,екопътеки и др.

Описание на хотел Панорама:

Хотел „ПАНОРАМА“ разполага с 64стаи-двойни и тройни и 10 апартамента .Ресторантът на хотела работи от 8до 24часа и има 160 места, конферентна зала за 60 човека,външен басейн -25/11 метра/летен сезон/с топла минерална вода,фитнес,две сауни,открит детски кът, лекарски кабинети, балнео-медицински център, паркинг.

Описание на стаите:

Всички помещения в хотел „ПАНОРАМА“ са с топла минерална вода, комфортно обзаведени, оборудвани са със самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизия, тераса, климатик, безжичен интернет.

Описание на Хотел ПАНОРАМА:

Хотел “ПАНОРАМА” предлага лечебни процедури,replicas relojes включващи водолечение, калотерапия, физиотерапия, масажи и кинезитерапия.
НОВО в предлаганите лечебно-медицински услуги в хотела са:„Озонотерапия“,“Квантова терапия“ ,Детоксикация на човешкия организъм“ и“Скенар терапия”,извършвани от обучени специалисти с модерна съвременна апаратура. Програмите създадени за гостите на хотела са: лечебни и профилактични- белодробни и дихателни ;опорно-двигателни,неврологични програми; за красиво и хармонично тяло; антицелулитни и антистрес програми;

Медицинският център работи с направление №3 по договор с НЗОК

Настаняване от 14:00 часа

Освобождаване до 12:00 часа